Evaluatieconcerten, 21 & 22 oktober 2017

Op 21 en 22 oktober 2017 organiseert Vlamo West-Vlaanderen de Evaluatieconcerten in de prachtige zaal CC De Spikkerelle in Avelgem.

We hebben twee dagen voorzien maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit aangepast worden naar slechts één dag. Dat wordt dan zondag 22 oktober 2017. Bij meer dan 8 inschrijvingen integreren we ook de zaterdag. Indien u een voorkeur hebt, laat gerust bij inschrijving de gewenste dag weten. 

Deze evaluatieconcerten staan open voor alle afdelingen: derde, tweede, eerste, uitmuntendheid, ere en superieure.

Wie ervoor kiest om een plichtwerk en een keuzewerk te spelen (= niet in de open categorie met een concertprogramma) kan de werken kiezen uit volgende lijsten:  plichtwerken  en  keuzewerken .

Het deskundig juryteam bestaande uit Sven Van Calster, Marc Lemmens en Juri Briat kijken alvast uit naar uw deelname om vervolgens grondige mondelinge en schriftelijke evaluatieverslagen te overhandigen (er worden geen punten gegeven). Vlamo West-Vlaanderen schrijft tegelijkertijd een attest uit waarop uw behaalde afdeling staat genoteerd. Dit attest is geldig voor vier jaar.

Locatie: CC De Spikkerelle Avelgem.
Inschrijven vóór 1 juli 2017 door middel van het inschrijvingsformulier en bezorg een exemplaar van elke score aan het trefpunt (niet via e-mail aanleveren, enkel met de post versturen of naar het trefpunt brengen).

Klik  hier  om het inschrijvingsformulier te downloaden.

Klik  hier  om het reglement te downloaden.

Klik  hier  om de vergoedingsregeling te downloaden